3 mars, 2023

Prathibha – framåtlutad med balans!

Salus mea är inte bara en fantastisk och unik mjukvara, det är även ett fantastiskt och unikt team!

Nu vill vi presentera Prathibha, som med över 12 års erfarenhet som mjukvaruingenjör är en av hörnstenarna i Salus mea!

Efter att ha tagit kandidatexamen i teknik, fick hon anställning som mjukvaruingenjör inom ett globalt företag. Hon har haft flera olika roller under åren såsom utvecklare, testare och teamledare vilket gett henne god erfarenhet av att arbeta nära människor och effektivt samarbeta i och leda utvecklingsteam.

På sin fritid tycker hon om att experimentera med nya recept i köket, och ser matlagning som ett sätt att varva ner på. Hon älskar också att åka på långa bilturer, vilket ger ger henne en känsla av frihet och avkoppling. Att utforska nya platser och landskap laddar batterierna, vilket gör att hon kan återgå till jobbet med nya perspektiv. För Prathibha är en hälsosam balans mellan arbete och privatliv avgörande för att uppnå personlig och professionell framgång. Klokt!

Vad är din roll på  Salus mea?

– På Salus Mea är jag anställd som kvalitetsingenjör med primärt fokus på att förbättra appens funktionalitet och förståelse för dess användare. Med tanke på att appen främst är designad för att hjälpa äldre strävar vi efter att göra den så användarvänlig som möjligt för just den målgruppen. Varje dag strävar jag och mina kollegor efter att förbättra appen, göra den mer tillgänglig och effektiv för våra användare.

– Förutom att säkerställa kvaliteten är mina ansvarsområden affärsanalys och produktägande, lite beroende på de behov som uppstår. På ett företag som Salus mea har teammedlemmarna flera olika ansvarsområden, ofta i en fartfylld och dynamisk miljö. Detta kan vara både spännande och krävande, men det ger också möjligheten att lära sig nytt och växa i sin profession. 

Vad gjorde dig så intresserad av Salus mea att du tog jobbet?

– Tidigare har jag alltid ingått i större team, vilket gav möjligheter till samarbeten och kunskapsöverföring. När jag hörde talas om Salus mea, en produkt i tidig utvecklingsfas, blev jag så klart intresserad. Emanuels vision om att bygga en unik produkt som gör skillnad i människors liv fångade mitt intresse. Genom att arbeta med en ny produkt från grunden får jag erfarenhet i alla aspekter av produktutvecklingsprocessen, från idé och design till testning och lansering. Jag har chansen att med all min erfarenhet och kunskap få vara med och forma produktens riktning och egenskaper, och bidra till dess framgång på marknaden.

– Salus meas digitala larm är en unik och innovativ lösning som är till stor nytta för äldre individer och deras vårdgivare. Genom att vara en del av detta projekt har jag chansen att bidra till något som har en meningsfull inverkan på samhället.

Vad är mest utmanande i ditt jobb, enligt utvecklingen av Salus mea?

– För mig är det viktigast att förstå våra kunders behov. Vi strävar alltid efter att förbättra och förfina våra tjänster genom kontinuerlig feedback och konsekvent arbeta för att utveckla och kvalitetssäkra nya funktioner som kommer att underlätta deras vardag. Förutom att få feedback från kunderna genomför vi också omfattande marknadsundersökningar för att identifiera nya trender och potentiella möjligheter till förbättringar av våra tjänster. Teamet samarbetar aktivt och kommunicerar med varandra och strävar ständigt efter att förfina våra processer och uppnå våra gemensamma mål.

-Jag vill gärna lyfta fram Salus meas företagskultur, som främjar en stödjande och inkluderande miljö där alla uppmuntras att dela sina idéer och perspektiv. Detta gör att vi kan utnyttja våra teammedlemmars olika talanger och erfarenheter, vilket i slutändan leder till mer innovativa och effektiva lösningar för våra kunder. Trots de utmaningar som vi tagit oss igenom och står inför, är vårt team fortfarande engagerat i vårt uppdrag att förbättra livet för äldre individer genom innovativ teknik. Genom att ständigt förbättra vår produkt och prioritera våra kunders behov, kan vi göra en meningsfull skillnad i världen.

Gott att ha dig med i teamet, Prathibha!

Tillbaka till aktuellt