2 december, 2022

Matej is in front end!

Salus mea är inte bara en fantastisk och unik mjukvara, det är även ett fantastiskt och unikt team.

Nu vill vi presentera Matej Husar!

Matej påbörjade sin karriär som programmerare under studierna på tekniska universitetet i Kosice (Slovakien), där har arbetade med flera projekt och blev biten av programmering. Sedan dess har han arbetat inom flera olika företag inom hotell, data och finans. För det mesta som fullstack-ingenjör, med att utveckla webb-applikationer från grunden.

Mest stolt är han över ett system han utvecklade för beläggning och planering för hotell, samt allt som hör därtill så som betalning av rum med mera. Det blev en stor förändring och tidsbesparing, från att tidigare ha gjort allt på papper, till att göra all planering digitalt och automatiserat.

Matej bor med sin hustru Marianna i Göteborg, och i januari ska de bli familj då de ska få sitt första barn! På fritiden är det sport i olika former men även att ge sig ut på långa vandringsturer i naturen.

Vad är din roll på Salus mea?
Jag är senior software engineer med huvudfokus på front-end utveckling av vår mjukvara. Vårt tekniska team arbetar ständigt med att utveckla vår applikation för att slutanvändarna ska få det bästa, med den senaste teknologin.

Vad gjorde att du beslöt att ansluta till teamet på Salus mea?
– Jag fick tipset om Salus mea av en vän, som introducerade mig för Emanuel, och jag blev intresserad av projektet. Emanuels vision om att revolutionera tekniken inom sjukvården lät väldigt utmanande, men jag tror på den och beslutat att jag vill vara en del av den.  

Vad är den största utmaningen med att utveckla Salus mea?
– Den största utmaningen med mitt jobb är att designa systemlösningar med den allra senaste teknologin, som kan komma tusentals kunder till del på ett säkert och tillförlitligt sätt.
Det innebär för mig att vara konstant uppdaterad med det senaste inom web-utveckling.

Tillbaka till aktuellt