11 november, 2022

Forza Salus mea!

Salus mea är inte bara en fantastisk och unik mjukvara, det är även ett fantastiskt och unikt team.

Nu vill vi presentera Stefano Crozzoli!

Stefano har lång erfarenhet inom e-commerce, retail, detaljhandel, grafisk produktion och telecom både som CEO, COO och ofta i roller med helhetsansvar för försäljning, marknad och medarbetare, senast kommer Stefano från Raytelligence som är ett börsnoterat radar- och innovationsbolag inom CareTech. Dessförinnan som CEO för Retail bolaget Pulsen Retail numera Evolution Commerce. Stefano har de senaste 20 åren arbetat i tillväxtbolag med fokus på tjänsteförsäljning inom B2B med även B2C. 

Han har på distans följt Salus meas utveckling sedan 2015, när han var en av personerna i styrgruppen för Connect Väst med fokus på innovationsbolag där Salus mea lyftes fram som en av framtidens spjutspetsteknologi inom vård och omsorgsbolag. 

-Jag gillade verkligen idén redan då och vet nu att vi har en revolutionerade mjukvara! Jag har genom året haft kontakt med Emanuel som är grundare av bolaget och när frågan kom beträffande att driva partner och försäljning så var det ett enkelt beslut för mig att vara en del av ett framtida bolag med hög teknisk kompetens med ett fantastiskt tjänsteerbjudande.  

Stefano bor i Lerum med sin fru Jenny som jobbar på KappAhl och tillsammans har de dottern Stella som jobbar på Jollyroom och dottern Vita som står för det idrottsliga med innebandyspel i FBC Lerum. Stefano har även dottern Chanelle som är designer på Nelly.com. Chanelles man Basse jobbar som produktutvecklare på 57 Footwear, så ni förstår att retail är en naturlig del i familjen Crozzolis vardag. 

Fritiden ägnar Stefano bland annat åt FBC Lerums Akademilag där dottern Vita spelar. Intressen privat är mat/vin, design, inredning och arkitektur. Självklart Italien, där favoritlaget är AC Milan – Rossoneri!   

Varför gjorde att du hoppade på just Salus mea?

– Insikten om att vi alla blir äldre och möjligheten att vara en del av ett bolag som kan revolutionera just välfärdsteknologin ifrån dagens rätt orörliga erbjudande  genom att erbjuda en mjukvara som verkligen förändrar livet för äldre eller personer med behov av stöd till en helt ny nivå. Människor skall få möjligheten att leva ett så normalt liv hemma så länge som möjligt med fri rörlighet i sin vardag med hjälp av ny teknologi – Salus mea:s mjukvara!

– Visionen om att förändra vård och omsorg med mobil och smart teknologi var något som jag ville vara en del av, eller som vi säger på Salus mea – ”future feeling of safety”

Som ansvarig för av våra partners, vad ser du för möjligheter för andra aktörer att välja Salus mea som partner?

– På kort sikt har jag svårt att förstå hur en partner skulle kunna säga nej till Salus mea:s tjänsteerbjudande eftersom Salus mea:s tjänst är helt överlägsen på marknaden idag. På lite längre sikt så vill vi etablera oss som den ledande samarbetspartner av en hållbar SaaS-lösning som förenklar vardagen för partners, vårdgivare, anhöriga och/eller skapar en tryggare vardag för vårdtagare. Det skall även lämna ett positivt avtryck på klimatet och rätt nyttjande av de ekonomiska resurser för olika verksamheter.

Välkommen till teamet, Stefano!

Tillbaka till aktuellt