28 oktober, 2022

Nu är vår nye VD på plats!

Salus mea är inte bara en fantastisk och unik mjukvara, det är även ett fantastiskt och unikt team!

Först ut i presentationen av teamet är Peter Kronvall.

Salus mea går nu in i en ny fas med bred lansering och en förstärkt organisation.
Emanuel Vedefors har valt att fokusera helt på vår tekniska utveckling och att som CTO leda utvecklingsteamet, så sedan 1 september 2022 är Peter vår nye VD.

Peter har lång erfarenhet inom lednings-, affärs och marknadsfrågor. Han kommer senast från en VD-roll på gatutidningen Faktum, ett företag med social inriktning där uppdraget var att säkra en fortsatt utveckling av verksamheten. Dessförinnan hade han ledande roller inom IT-koncernen Knowit och deras kommunikationsbolag Knowit Digital Communication samt Knowit Experience.
Peter bor i Kungsbacka tillsammans med hustrun Jenny och de två tonårsbarnen Viggo och Vera. Det är en idrottande familj, som ha kalendern full av hockey, padel och cheerleading.
För Salus mea kommer det bli en tillgång med tävlingsmänniskan Peter vid rodret!

Varför hoppade du på just Salus mea?

– Mitt tidigare uppdrag som VD för Faktum gav mig insikten i att det går att förändra världen för människor som lever i socialt utanförskap om man vill. När jag under våren fick förmånen att träffa Emanuel Vedefors som grundat Salus mea kände jag att visionen om att förändra världen inom vård och omsorg med ny mobil och smart teknologi var något som jag ville vara en del av. 

Vad är målet med Salus mea på kort och lite längre sikt?

– Vårt kortsiktiga uppdrag är nu att fortsätta sätta Salus mea på kartan.
Vi ser ett ökat intresse från kommuner och verksamheter som ställer om till ny teknologi vilket är väldigt roligt. På kort sikt så arbetar vi med att starta upp några projekt tillsammans med kommuner som ser Salus mea som en framtida leverantör av mobil trygghet. På längre sikt så vill vi etablera oss som en ledande samarbetspartner och leverantör av en hållbar Saas-tjänst som inte bara förenklar vardagen för vårdgivare, eller skapar en tryggare vardag för vårdtagare och anhöriga utan även ger positiva avtryck på klimat och bättre nyttjade ekonomiska resurser för verksamheter.

Vi hälsar Peter varmt välkommen!

Tillbaka till aktuellt